Rüyada yeni bir arabaya binmek

Rüyada yeni bir arabaya binmek başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, aksiliklerin başgöstereceğine, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni bir arabaya binmek gördüyseniz:

  • Yakınlarınızla biraz daha candan ilgilenmelisiniz.

Rüyada yeni bir arabaya binmek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada yeni arabaya binmek mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına yorulur.

Rüyada yeni otobüse binmek dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına yorulur.

Rüyada yeni otomobile binmek evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine delalettir.

Rüyada lüks araba binmek hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine işarettir.

Rüyada çok lüks arabaya binmek hastalıkların uzak duracağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına yorulur.

Rüyada arabaya binmek sürmek endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüyle aynı arabaya binmek maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments