Rüyada yeni ayakkabı giydiğini görmek

Rüyada yeni ayakkabı giydiğini görmek vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni ayakkabı giydiğini gördüyseniz:

  • Uzak çevrenizde karşı cinseten biri size bazı tekliflerde bulunmaya hazırlanıyor.

Rüyada yeni topuklu ayakkabı giymek çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine delalet eder.

Rüyada yeni ayakkabı alıp giymek bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni mavi ayakkabı giymek yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına işaret eder.

Rüyada yeni ayakkabı almak ve giymek problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni spor ayakkabı giymek kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına rivayet eder.

Rüyada yeni siyah ayakkabı giymek bir sebeple çok zarar göreceğine, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine alamet eder.

Rüyada beyaz yeni ayakkabı giymek kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, kötü kişilerle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada yeni beyaz ayakkabı giymek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments