Rüyada yengemi ağlarken görmek

Rüyada yengemi ağlarken görmek işlerin yoluna gideceğine, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada yengemi ağlarken gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkabilecek yeni imkanlarla duygusal ilişkilerinizi bile kısa zamanda yenilemeniz mümkündür.

Rüyada yengemi ağlarken görmek yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yenge konuşmak arabasını ve toprağının olacağına, yanlış yatırımlar yapacağına işarettir.

Rüyada yengemin ağladığını görmek sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada ölen yenge görmek gösterişli halinin hemen fark edileceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına işaret eder.

Rüyada yenge hamile görmek hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yengesinin doğum yaptığını görmek sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yengeye sarılmak ters giden işlerin düzeleceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine alamet eder.

Rüyada yenge görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments