Rüyada yemek yiyen kalabalık görmek

Rüyada yemek yiyen kalabalık görmek yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine alamet eder.

Rüyada yemek yiyen kalabalık gördüyseniz:

  • Biraz zaman ayırmanız belli konularda istediğiniz sonuçları elde etmenizi sağlayabilir.

Rüyada kalabalık bir yerde yemek yemek elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kalabalıkta et yemek maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına inanılır.

Rüyada kalabalıkla et yemek rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, eğitim konusunda bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kalabalığa yemek verdiğini görmek nefsini terbiye etmeyi bileceğine, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına işarettir.

Rüyada kalabalık ortamda tatlı yemek oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına yorulur.

Rüyada kalabalıkta yemek yapmak kendisini çaresiz hissedeceğine, son model arabaya sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalabalık ve yemek endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine delalettir.

Rüyada kalabalıkta yemek vermek orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments