Rüyada yemek taşımak

Rüyada yemek taşımak sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, sıkıntının, derdin sona ereceğine, mutluluk ve huzur bulacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yemek taşımak gördüyseniz:

  • Negatif veya sürekli kötü haber getiren kişilerden sonsuza kadar uzaklaşmanız gerekiyor.

Rüyada tepsiyle yemek taşımak yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, sorunların günden güne azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada tepside yemek taşımak üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, ailesini utandırmayacağına alamet eder.

Rüyada yemek taşımak içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine delalettir.

Rüyada elinde yemek taşımak mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına delalet eder.

Rüyada kahve taşımak maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, işlerinin aksayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedi taşımak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine delalettir.

Rüyada annemi sırtımda taşımak sorunların birdenbire daha da artacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına delalet eder.

Rüyada sırtında su taşımak rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments