Rüyada yavru kedi ve fare görmek

Rüyada yavru kedi ve fare görmek kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, zararlarını telafi edeceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına delalet eder.

Rüyada yavru kedi ve fare gördüyseniz:

  • Karşıt cinsten birisi sizi atlatabilir veya aldatabilir.

Rüyada yavru kedi ve fare görmek işlerine yeni işler katacağına, yeni bir ortama girileceğine alamet eder.

Rüyada beyaz fare yavrusu görmek sorunların bu sayede aşılacağına, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine inanılır.

Rüyada yavrulayan fare görmek kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına inanılır.

Rüyada ölü fare yavrusu görmek işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fare yavrusu görmek saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına delalettir.

Rüyada evde fare yavrusu görmek kişinin her zaman sosyal biri olacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anne ve yavru fare görmek gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına delalettir.

Rüyada yavru fare görmek sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine, dertlerin en kısa zamanda biteceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments