Rüyada yatan yaşlı adam görmek

Rüyada yatan yaşlı adam görmek iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, büyük bir işe kavuşacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, hastalıkların iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yatan yaşlı adam gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendi başınıza hareket etmek zorunda kalabilir veya bırakılabilirsiniz.

Rüyada yatan yaşlı adam görmek o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine delalettir.

Rüyada yatan yaşlı kadın görmek farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına, ruh sağlığının bozulacağına delalet eder.

Rüyada yolda yatan adam görmek bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada hasta yatan adam görmek sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına delalettir.

Rüyada yerde yatan adam görmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına delalettir.

Rüyada yatan bir adam görmek çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, darp edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yatakta yatan adam görmek hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, nifak sokanların cezalandırılacağına inanılır.

Rüyada yaşlı adamla kavga etmek zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments