Rüyada yatakta yatan bir kadın görmek

Rüyada yatakta yatan bir kadın görmek hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, gittiği yolda yalnız kalacağına, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine işarettir.

Rüyada yatakta yatan bir kadın gördüyseniz:

  • İstikrarsız kişilerden uzak durun.

Rüyada yatakta yatan bir kadın görmek güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına delalet eder.

Rüyada yatakta yatan kadın görmek karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına işarettir.

Rüyada yatakta yatan adam görmek güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına yorulur.

Rüyada yatakta yatan erkek görmek akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, birden fazla ortakla iş kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin yatakta yattığını görmek rızkının ve kazancının bol olacağına, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına işarettir.

Rüyada yatakda yattığını görmek gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve allah katında bir günahkâr sayılacağına, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yatakta bir erkekle yattığını görmek aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına inanılır.

Rüyada birinin yatakta yattığını görmek ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Eeeee

Rüyada kalabalık ve yataklarda kizlar var birinde de benim kızım var