Rüyada yastıkta muska görmek

Rüyada yastıkta muska görmek iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, çok başarılı olunacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, borç yüzünden uykuların kaçacağına, kendisini geliştireceğine tabir olunur.

Rüyada yastıkta muska gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerine alışılmadık biçimde zaman ayırmanız bütün bireyleri sevindiriyor.

Rüyada yastık içinde muska görmek aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yastık altında muska görmek maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına işarettir.

Rüyada yastıkta muska görmek haksızlığa uğranacağına, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yastık içinde muska bulmak çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına delalettir.

Rüyada büyü muskası görmek hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına işarettir.

Rüyada birinden muska almak zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına tabir olunur.

Rüyada muska yapıldığını duymak kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada muska bozmak kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments