Rüyada yaşlı sakallı birini görmek

Rüyada yaşlı sakallı birini görmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, önünün açık olacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, aşama kaydedeceğine, büyük bir rahatlama yaşayacağına, tüm dileklerin tutacağına, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına yorulur.

Rüyada yaşlı sakallı birini gördüyseniz:

  • Planlarınızı renklendirebilecek veya size genel katkıları olabilecek seyahatler ya da kısa ziyaretler söz konusu olabilir.

Rüyada beyaz sakallı yaşlı görmek başarılarının devamının geleceğine, her nimetin lezzetine varacağına tabir olunur.

Rüyada yaşlı beyaz sakallı adam görmek bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına işarettir.

Rüyada sakallı yaşlı adam görmek hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına delalet etmektedir.

Rüyada sakallı yaşlı görmek başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı sakallı dede görmek bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz sakallı yaşlı adam görmek büyük mutluluklar yaşanacağına, mutlu bir beraberlik yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı sakallı adam görmek borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına yorulur.

Rüyada sakallı yaşlı bir adam görmek yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments