Rüyada yaşlı kadını yıkamak

Rüyada yaşlı kadını yıkamak işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, yarasını saracağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı kadını yıkamak gördüyseniz:

  • Gizli kapaklı işler dikkat gerektiriyor.

Rüyada yaşlı kadını yıkamak sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza alamet eder.

Rüyada yaşlı bir kadını yıkamak ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı birini yıkamak planların istediği gibi gitmeyeceğine, maddi açıdan zarara uğranacağına inanılır.

Rüyada yaşlı yıkamak rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına işarettir.

Rüyada yaşlı adam yıkamak yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına inanılır.

Rüyada yaşlı adamı yıkamak sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine yorulur.

Rüyada yaşlı kadın eli görmek yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına rivayet eder.

Rüyada yaşlı kadın akraba görmek sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments