Rüyada yaşlı bir teyze görmek

Rüyada yaşlı bir teyze görmek aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, rahat rahat yaşayacağına, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, kişinin başarısızlığa düşeceğine, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı bir teyze gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmayan bahanelerden uzak durmalısınız.İleriye yönelik olumlu kararlar alarak yeni çıkış yolları bulabileceksiniz.

Rüyada yaşlı teyzenin öldüğünü görmek beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı teyzenin elini öpmek sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı teyzeyle konuşmak hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı teyzeye yardım etmek çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına inanılır.

Rüyada yaşlı bir teyzeye yardım etmek fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine delalettir.

Rüyada yaşlı teyzeden para almak dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine işarettir.

Rüyada yaşlı teyzeler görmek iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine alamet eder.

Rüyada yaşlı teyzeye para vermek kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments