Rüyada yaşayanın mezarını görmek

Rüyada yaşayanın mezarını görmek içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, mutlu bir aile hayatına sahip olacağına işarettir.

Rüyada yaşayanın mezarını gördüyseniz:

  • Hiçbirşey nedensiz olmuyor.

Rüyada yaşayan annesinin mezarını görmek kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, hedeflerine yaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaşayan birinin mezarını görmek iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, iyileşeceğine, toparlanacağına rivayet eder.

Rüyada yaşayan birinin mezar taşını görmek bunun da rüya sahibine sorun olacağına, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine delalettir.

Rüyada yaşayan birini mezarda görmek tatil ya da dünya turuna çıkacağına, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaşayan kişinin mezarını görmek işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine delalet eder.

Rüyada yaşayan annenin mezarını görmek rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına delalet eder.

Rüyada yaşayanın mezarını görmek üzüleceğine, yıkılacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaşayan insanın mezarını görmek yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments