Rüyada yas etmek

Rüyada yas etmek hedeflerine yaklaşacağına, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, halsizleşeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yas etmek gördüyseniz:

  • Yeni ilişkiler veya bağlantılar yeni fırsatların kapısını açabilir.

Rüyada yasin kitabı almak makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına inanılır.

Rüyada yasini şerif kitabı görmek aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin omzuna yaslanmak ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yasin kitabı görmek sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine işarettir.

Rüyada mezar başında yasin okumak sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada yasin cüzü görmek hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının omzuna yaslanmak bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, nefsini terbiye etmeyi başaracağına tabir olunur.

Rüyada yas yeri görmek sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments