Rüyada yanan haç görmek

Rüyada yanan haç görmek mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, güzel işlere imza atacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına, çok güzel günler geçirileceğine, onu hayallerine kavuşturacağına, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya işaret etmektedir.

Rüyada yanan haç gördüyseniz:

  • İçten olmak kazandırıyor.

Rüyada yanan haç görmek zorlukların son bulacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına rivayet eder.

Rüyada gamalı haç görmek mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına işarettir.

Rüyada elinde haç görmek olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada gümüş haç görmek bunun kendisi için büyük şans olacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada altın haç görmek hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına işarettir.

Rüyada haç takmak eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına rivayet eder.

Rüyada haç sembolü görmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada haçlı mezar görmek sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments