Rüyada yakınının hapse girdiğini görmek

Rüyada yakınının hapse girdiğini görmek az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine işaret eder.

Rüyada yakınının hapse girdiğini gördüyseniz:

  • Heyecanla katılımda bulunmak istediğiniz hareketli plan veya projeler diğerleri için tehlikeli ya da anlamsız olabilir.

Rüyada yakınının hapse girdiğini görmek ufkunun açılacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir yakının hapse girdiğini görmek hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına delalet eder.

Rüyada bir yakınının hapse girdiğini görmek onlara çok bağlı olacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına rivayet eder.

Rüyada yakınlarının hapse girdiğini görmek ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine tabir olunur.

Rüyada yakının hapse girdiğini görmek sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına delalet etmektedir.

Rüyada babamın hapse girdiğini görmek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, sorunların tamamen biteceğine tabir olunur.

Rüyada bir başkasının hapse girdiğini görmek yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine yorulur.

Rüyada bir arkadaşının hapse girdiğini görmek istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, karşısına kötü kişilerin çıkacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments