Rüyada yağmurda yürüdüğünü görmek

Rüyada yağmurda yürüdüğünü görmek büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, bulunduğu mevkide yükseleceğine, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, kurtuluşa ereceğine, allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine yorulur.

Rüyada yağmurda yürüdüğünü gördüyseniz:

  • Bazen zorlayarak istediğinizi elde edemeyebilirsiniz, beklemek ya da arka planda kalmak süreç içinde daha iyi sonuç verebilir.

Rüyada yağmurun altında yürüdüğünü görmek sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına delalet eder.

Rüyada yağmurlu suda yürümek elden arka arkaya paralar çıkacağına, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada yağmurlu havada yürümek destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, ilim irfan sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağmur yağarken yürümek yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, neşeyi ve sağlığı bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmurun altında yürümek sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada gece yağmurda yürümek kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle yağmurda yürümek çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine delalettir.

Rüyada yağmurda şemsiyeyle yürümek herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments