Rüyada yağlı su içmek

Rüyada yağlı su içmek yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, şansızlığın kırılacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada yağlı su içmek gördüyseniz:

  • Değişkenliğiniz kişilerin hakkınızda türlü fikirler yürütmesine sebep olabilir.

Rüyada yağlı su içmek maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yağ içmek çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına inanılır.

Rüyada kızgın yağ içmek yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine yorulur.

Rüyada yağlı süt içmek sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine delalet eder.

Rüyada sıvı yağ içmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağlı su görmek hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada yağlı suya düşmek borçların bir türlü ödenemeyeceğine, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada şişeden kana kana su içmek artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, rüya sahibinin içine kapanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments