Rüyada yabani domuz görmek

Rüyada yabani domuz görmek rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yabani domuz gördüyseniz:

  • Gelişen olaylar karşısında şaşkınlığınızı hemen belli ediyorsunuz.

Rüyada yabani domuz görmek rızkının kesilmeyeceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada yabani çilek görmek kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yabani atlar görmek zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına tabir olunur.

Rüyada yabani hayvan beslemek spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yabani hayvan öldürmek keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada yabani geyik görmek kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yabani armut görmek çok sevinip işinin başına geçeceğine, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada yabani ördek avlamak yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments