Rüyada yabancı bir kadınla evlenmek

Rüyada yabancı bir kadınla evlenmek çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, kötü günlerinden kurtulacağına, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, şeref ve rütbeye rivayet eder.

Rüyada yabancı bir kadınla evlenmek gördüyseniz:

  • Sizi hazırlıksız yakalayarak sorulara boğan kişiler olabilir.

Rüyada yabancı kadınla evlenmek böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yabancı bir kadınla evlenmek kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine inanılır.

Rüyada yabancı birinin evlendiğini görmek yaşamının daha güzel hale geleceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine işarettir.

Rüyada yabancıyla evlenmek sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına işarettir.

Rüyada yabancı adamla evlenmek girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine inanılır.

Rüyada yabancı uyruklu biriyle evlenmek çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada yabancı bir erkekle evlenmek kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yabancıyla evlendiğini görmek haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments