Rüyada vücutta siyah benekler görmek

Rüyada vücutta siyah benekler görmek eve kapanıp, kendine döneceğine, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, şansının açılacağına, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada vücutta siyah benekler gördüyseniz:

  • Biraz öz hesaplara göz atın.

Rüyada vücutta siyah benekler görmek başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada vücudunda benekler görmek maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine işarettir.

Rüyada vücutta benekler görmek iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, hep dinç ve genç kalacağına delalettir.

Rüyada vücutta kırmızı benekler görmek rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine işarettir.

Rüyada vücutta kırmızı benek görmek iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, planların aksayacağına alamet etmektedir.

Rüyada vücudunda kırmızı benekler görmek gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına işarettir.

Rüyada siyah benekli köpek görmek geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine, kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine inanılır.

Rüyada siyah benek görmek aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, hayırlı kişiler ile tanışacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments