Rüyada vücudunda et beni çıktığını görmek

Rüyada vücudunda et beni çıktığını görmek hilekar ve zayıf tanıdığa, iyi huylar edineceğine, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, keyfin ve huzurun yerinde olacağına inanılır.

Rüyada vücudunda et beni çıktığını gördüyseniz:

  • Verdiğiniz sözleri tutmamanız veya sözlerinizin arkasında durmamanız sorun yaratabilir.

Rüyada vücudunda et beni çıktığını görmek kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, tüm isteklerine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada vücudunda ben çıktığını görmek çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına alamet etmektedir.

Rüyada vücutta et beni görmek buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına tabir olunur.

Rüyada vücudunda et beni görmek ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine yorulur.

Rüyada vücudunda et ben görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına delalet eder.

Rüyada et beni çıktığını görmek çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücutta ben görmek çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının vücudunda ben görmek kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments