Rüyada vücuduna yılan girdiğini görmek

Rüyada vücuduna yılan girdiğini görmek eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına delalettir.

Rüyada vücuduna yılan girdiğini gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce, biraz rahatlamaya çalışmalısınız.

Rüyada vücuduna yılan girdiğini görmek büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılanın vücuduna girdiğini görmek şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, haram mala alamet eder.

Rüyada solucanın vücuduna girdiğini görmek sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine tabir olunur.

Rüyada ağzına yılan girdiğini görmek yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yılanın toprağa girdiğini görmek asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, sorunların tarihe karışacağına inanılır.

Rüyada ağzından yılan girdiğini görmek parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, günü birlik kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada yılanın deliğine girdiğini görmek yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, yeni bir ilişkiye başlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanın eve girdiğini görmek karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments