Rüyada vişne görmek

Rüyada vişne görmek kabuslarla dolu geceler geçireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına, allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, zenginliğe, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, büyük bir kazanca sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vişne gördüyseniz:

  • Maddi, işle ya da sosyal hayatınızla ilgili belli konular dönüşüme uğrayabilir ya da siz dönüştürme çabasında olabilirsiniz.

Rüyada vişne kompostosu içmek ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada kuru vişne yemek hileli bir işle karşılaşılacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada vişne suyu içmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, sırtındaki yükten kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada vişne toplayıp yemek geçim zorluğundan kurtulacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vişne hoşafı görmek hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine işarettir.

Rüyada kiraz ve vişne görmek kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına rivayet eder.

Rüyada vişne reçeli yemek aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına işarettir.

Rüyada vişne toplamak ve yemek yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments