Rüyada vesikalık görmek

Rüyada vesikalık görmek maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada vesikalık gördüyseniz:

  • Eskiden kalma bazı belli sorunlarla uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada kendi vesikalık resmini görmek kalp kırıklığı yaşanacağına, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına işarettir.

Rüyada vesikalık fotoğraf görmek sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine alamet eder.

Rüyada kendi vesikalık fotoğrafını görmek söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine inanılır.

Rüyada vesikalık fotoğrafını görmek bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına işaret etmektedir.

Rüyada vesikalık görmek sevinçten gözyaşı dökeceğine, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine delalet eder.

Rüyada vesikalık fotoğraf çektirmek kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, sorunlarını bu sayede bitireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments