Rüyada vedalaşma görmek

Rüyada vedalaşma görmek rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine, uzun sohbetler edeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada vedalaşma gördüyseniz:

  • Uzun zamandır devam eden bir konuyla kararlı şekilde uğraşmaya hala hazır olmaya bilirsiniz.

Rüyada akrabayla vedalaşmak ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir arkadaşla vedalaşmak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına rivayet eder.

Rüyada birinin veda ettiğini görmek zahmetinin çoğalacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiklerinle vedalaşmak gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada askerle vedalaşmak kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşlarına veda etmek kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, rahat bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Rüyada sarılarak vedalaşmak bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, rahata kavuşmaya rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş biriyle vedalaşmak elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments