Rüyada vazoya gül koymak

Rüyada vazoya gül koymak bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, zarar verici olaylar yaşanacağına, sonunda maddi zarara gireceğine, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada vazoya gül koymak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizi gözden geçirerek, sizi engelleyen, yavaşlatan ya da size yük olanlardan kurtulmak isteyebilirsiniz.

Rüyada vazoya gül koymak iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada vazoya çiçek koymak kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada çiçekleri vazoya koymak büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada vazoda gül görmek muradının gerçekleşeceğine, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine delalettir.

Rüyada vazo içinde gül görmek gönül işlerinden yana hayır bulacağına, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada renkli vazo görmek kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada cam vazolar görmek birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, sorunlarının da son bulacağına delalet eder.

Rüyada altın vazo görmek sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments