Rüyada vakit görmek

Rüyada vakit görmek hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, akıllı adımlar atacağına, hayırlı işe, hile ile mal elde etmeye, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, düşmanlarını alt edeceğine alamet eder.

Rüyada vakit gördüyseniz:

  • Dürüstlük temalı problemler veya sınırları ya da kuralları olmayan kişilerle biraraya gelmek hayatınızda istikrar sağlamanızı zorlaştırıyor.

Rüyada vakitsiz ezan sesi duymak maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada vakit namazı kılmak hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, inancını bir kenara atacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle vakit geçirmek kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine delalettir.

Rüyada beş vakit namaz kılmak hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada sevgiliyle vakit geçirmek heveslendiği işlerden allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, insanlardan uzaklaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vakitsiz oruç bozmak yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, darda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada vakitsiz kar görmek elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle vakit geçirmek kazancın daha da artacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments