Rüyada sevgiliyle vakit geçirmek

Rüyada sevgiliyle vakit geçirmek sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle vakit geçirmek gördüyseniz:

  • Kafalar karışabilir, unutkanlık veya dikkatsizlik türünde durumlarla uğraşmamız gerekebilir.

Rüyada sevgiliyle güzel vakit geçirmek büyük paralar kazanılacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyle vakit geçirmek hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, hüsrana uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle vakit geçirmek girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların allah katında karşılığını bulacağına, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle vakit geçirmek atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine alamet eder.

Rüyada vakitsiz ezan sesi duymak bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada vakitsiz kar görmek kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine delalet eder.

Rüyada vakit namazı kaçırmak insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine inanılır.

Rüyada vakitsiz oruç bozmak neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments