Rüyada uzun süre namaz kılmak

Rüyada uzun süre namaz kılmak rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, konuşmaz olacağına, yalan söylemeyeceğine, beklenilen takdiri alacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzun süre namaz kılmak gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlara hazır olun.

Rüyada uzun süre namaz kılmak aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine inanılır.

Rüyada uzun süre görmediğin birini görmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzun süre uçmak istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına tabir olunur.

Rüyada uzun süredir görmediğin birine sarılmak kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine inanılır.

Rüyada uzun süre görmediğin bir arkadaşını görmek sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine alamet eder.

Rüyada uzun süredir görmediği birini görmek kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, hayata karşı cesaretini kıracağına işarettir.

Rüyada uzun süre banyo yapmak rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, maddi anlamda rahatlamaya işaret etmektedir.

Rüyada uzun süre uyumak maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments