Rüyada üzümlü asma görmek

Rüyada üzümlü asma görmek kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, ana baba duası alınacağına, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda islami konularda da bilgi sahibi olacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine delalettir.

Rüyada üzümlü asma gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda alışılmadık durumlar oluşabilir.

Rüyada asmadan üzüm toplamak uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada asmada beyaz üzüm görmek uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada asmada üzüm yemek kendi çok iyi hissedeceğine, çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada asmadan siyah üzüm yemek her kararlarında onların arkasında olacağına, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına yorulmaktadır.

Rüyada asma üzüm toplamak insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına rivayet eder.

Rüyada asmadan üzüm yemek küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine işaret eder.

Rüyada asma ağacı ve üzüm görmek yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine yorulur.

Rüyada üzüm asması görmek tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments