Rüyada uykulu olmak

Rüyada uykulu olmak hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, büyük ve güzel işler yapacağına, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, bir toplantıdan diğerine koşacağına, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uykulu olmak gördüyseniz:

  • Duygusal yaşamınızı, işinizi veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda olumlu gelişmeler var.

Rüyada birini uykudan uyandırmak ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uykudan uyanamamak kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, kızına daima sahip çıkacağına tabir olunur.

Rüyada uykudan uyandırmak geçiminin kolaylaşacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine alamet etmektedir.

Rüyada uyku uyumak muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine alamet eder.

Rüyada uykulu olduğunu görmek hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine yorulur.

Rüyada uykudan uyandırılmak hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok uykusu olduğunu görmek dualarının karşılığını göreceğine, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada uykusuz kalmak kazancın yarı yarıya artacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments