Rüyada üstüne kan bulaşmak

Rüyada üstüne kan bulaşmak anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, kazancının çok düşeceğine, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, ekonomik olarak zayıflayacağına, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada üstüne kan bulaşmak gördüyseniz:

  • Gerekli ataklığı gösterebilirseniz sorunları kolaylıkla aşarsınız.

Rüyada üstüne kan bulaşmak kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, her zaman hayırlı işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada üstüne çamur bulaşmak kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına inanılır.

Rüyada üstüne kaka bulaşmak arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, kurtuluşa ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada üzerine kan bulaşmak konuşmaz olacağına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kan bulaşmak arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine delalet eder.

Rüyada necaset bulaşmak eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına rivayet eder.

Rüyada eline mürekkep bulaşmak yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada eli boka bulaşmak yeni işlerin geleceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments