Rüyada ünlü sanatçıyla öpüşmek

Rüyada ünlü sanatçıyla öpüşmek attığı adımların boşa çıkacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, olumlu gelişmeler yaşayacağına, süzüleceğine, ağlayacağına, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine inanılır.

Rüyada ünlü sanatçıyla öpüşmek gördüyseniz:

  • Kapasitenizi veya yeteneklerinizi sorgulamadan bazı iş, görev veya sorumluluklara talip olmuş olabilirsiniz.

Rüyada ünlü sanatçının öldüğünü görmek maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına yorulur.

Rüyada ünlü bayan sanatçı görmek mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ünlü bir erkek sanatçı görmek uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ünlü bir sanatçıyla konuşmak şanssızlığının ortadan kalkacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ünlü bir sanatçının öldüğünü görmek gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına rivayet eder.

Rüyada ünlü sanatçıyla öpüşmek onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada ünlü bir sanatçıyla öpüşmek ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına rivayet eder.

Rüyada ünlü sanatçı görmek kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments