Rüyada ünlü birinden yardım almak

Rüyada ünlü birinden yardım almak çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, yanlış anlaşılacağına inanılır.

Rüyada ünlü birinden yardım almak gördüyseniz:

  • Sevgilinizin yeni fiziksel görüntüsü karşısında çok şaşıracaksınız.

Rüyada ünlü birinden yardım istemek maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, beyaz ise güzel bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada ünlü birine yardım etmek büyük paralar kazanacağına, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ünlü birinden yardım almak elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sokak çocuğuna yardım etmek rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, işveren koltuğunda oturacağına alamet eder.

Rüyada devletten yardım almak iş dünyasında nam sahibi olunacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yetime yardım etmek yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına işaret eder.

Rüyada hamile kadına yardım etmek kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına yorulur.

Rüyada küçük bir kıza yardım etmek planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments