Rüyada un içinde altın görmek

Rüyada un içinde altın görmek üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada un içinde altın gördüyseniz:

  • Cazip teklifler veya davetler alırsanız ciddiye almanızda fayda var.

Rüyada unun içinde altın görmek yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada un içinde altın görmek aksine daha da zorlaştıracağına, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına delalet etmektedir.

Rüyada un içinde böcek görmek saygınlığını yitireceğine, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına inanılır.

Rüyada unun içinde fare görmek yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, yaptığı işlerden çok para kazanacağına yorulur.

Rüyada unun içinde para görmek işlerin kara geçeceğine, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine alamet eder.

Rüyada un içinde fare görmek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına delalettir.

Rüyada unun içinde kurt görmek yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada un içinde kurt görmek yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments