Rüyada ülkenin işgal edildiğini görmek

Rüyada ülkenin işgal edildiğini görmek hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, bir sebeple sıkıntılarının artacağına, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, zafer ve bol kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ülkenin işgal edildiğini gördüyseniz:

  • Yalnız kişisel yeteneklerinize öncelik tanımaya çalışmalısınız.

Rüyada ülkenin işgal edildiğini görmek düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, rızkının çeşitleneceğine işaret eder.

Rüyada işgal edilmek işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düşman işgali görmek kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına delalet eder.

Rüyada işgal görmek bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına tabir olunur.

Rüyada işgal altında olmak yeni bir kazanç kapısı açılacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada işgale uğramak rahatın yerine geleceğine, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine delalettir.

Rüyada işgal etmek darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına yorulur.

Rüyada başka ülkelerin parasını görmek onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments