Rüyada uğur böceği uçurmak

Rüyada uğur böceği uçurmak alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, rahmete vesile olacak gelişmelere, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine tabir olunur.

Rüyada uğur böceği uçurmak gördüyseniz:

  • Karşıt cins ilişkilerinde yeniliklere açıksınız.

Rüyada uğur böceği uçurmak kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada ölü uğur böceği görmek bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına işaret eder.

Rüyada bir sürü uğur böceği görmek hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine inanılır.

Rüyada renkli uğur böcekleri görmek bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, sıkıntılarını atacağına alamet etmektedir.

Rüyada avucunda uğur böceği görmek girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada uğur böceği öldürmek problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına işaret eder.

Rüyada eline uğur böceği almak aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok uğur böceği görmek çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments