Rüyada babayı taşlamak

Rüyada babayı taşlamak elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, art niyetli kişilere uyacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada babayı taşlamak gördüyseniz:

  • Daha sonra da normal hayat akışınız içinde sevdiğiniz insana gereken ilgiyi gösterin.

Rüyada babayı taşlamak zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada insanları taşlamak hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına alamet eder.

Rüyada şeytan taşlamak içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, işlerin aksayacağına delalettir.

Rüyada insan taşlamak yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyü taşlamak değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, terfi alamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpek taşlamak kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, isteklerinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada kadın taşlamak sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada çakal taşlamak çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments