Rüyada uçan leylek görmek

Rüyada uçan leylek görmek iş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçan leylek gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizi, fazla sinirlenmeden önce, gözden geçirmenizde fayda var.

Rüyada leyleğin uçtuğunu görmek rahat bir hayat yaşanacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına tabir olunur.

Rüyada leyleklerin uçtuğunu görmek zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına delalettir.

Rüyada uçan leylek görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada uçan leylek sürüsü görmek uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına inanılır.

Rüyada havada uçan leylek görmek işlerin istenmeyen bir hal alacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada leylek yavrusu görmek zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine işaret eder.

Rüyada leyleğin öldüğünü görmek peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına işarettir.

Rüyada leylek beslemek hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments