Rüyada uçan at görmek

Rüyada uçan at görmek duygusallığın ön plana çıkacağına, kendisini sorgulama gereği duyacağına, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, mali krize gireceğine, dertlerin dermanının bulunacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına alamet eder.

Rüyada uçan at gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde tartışmalara açık olacaksınız.

Rüyada uçan beyaz at görmek geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçan siyah at görmek sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine inanılır.

Rüyada uçan at arabası görmek geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçan kanatlı at görmek kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, saygınlığına leke sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz uçan at görmek askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine delalettir.

Rüyada kırmızı uçan at görmek emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına işaret eder.

Rüyada kanatlı uçan at görmek yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada atların uçtuğunu görmek sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments