Rüyada uçakla denizin üstünden geçmek

Rüyada uçakla denizin üstünden geçmek ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, başarılarının çoğalacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, her geçen gün başarılarının artacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçakla denizin üstünden geçmek gördüyseniz:

  • Belli gelişmeleri eski kalıplara göre değil, farklı açılardan ele almak zorundasınız.

Rüyada uçakla denizin üstünden geçmek hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına işarettir.

Rüyada denizin üstünde köprüden geçmek oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına işarettir.

Rüyada denizin üstünden köprüyle geçmek çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizin üstünden arabayla geçmek sözünde duracağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizin üstünden geçmek iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, çok para kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada deniz üstündeki köprüden geçmek umutlarının yarım kalmayacağına, planların sarkacağına delalet eder.

Rüyada deniz üstünden arabayla geçmek çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada deniz üstünde köprüden geçmek elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments