Rüyada tv seyretmek

Rüyada tv seyretmek huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, zevkli ve güzel hale geleceğine, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada tv seyretmek gördüyseniz:

  • Tecrübeli veya bilgili kişilere danışarak doğru yolu bulabilirsiniz.

Rüyada deniz manzarası seyretmek aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına inanılır.

Rüyada yağmur seyretmek kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına rivayet eder.

Rüyada korku filmi seyretmek başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada sel seyretmek yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine inanılır.

Rüyada balkondan manzara seyretmek kazancın günden güne daha da artacağına, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kar seyretmek işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada futbol seyretmek doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına delalettir.

Rüyada gece denizi seyretmek fakir fukaraya yardım edeceğine, böylece rahatsızlığından kurtulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments