Rüyada kar seyretmek

Rüyada kar seyretmek eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kar seyretmek gördüyseniz:

  • Mantıklı olmalısınız.

Rüyada camdan kar seyretmek aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına delalet eder.

Rüyada pencereden kar seyretmek kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada kar seyretmek çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, endişelerinin yerini umudun alacağına delalet etmektedir.

Rüyada orman seyretmek aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına işarettir.

Rüyada şehri seyretmek mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine delalet eder.

Rüyada dalgalı deniz seyretmek ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada cami seyretmek iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine delalettir.

Rüyada dağı seyretmek aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments