Rüyada tuz atmak

Rüyada tuz atmak işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada tuz atmak gördüyseniz:

  • Belli koşullarınızı dayatma dürtünüz artabilir.

Rüyada çorbaya tuz atmak çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada denize tuz atmak kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına işarettir.

Rüyada yemeğe çok tuz atmak yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada yumurtaya tuz atmak neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, büyük üzüntüler olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tuz atmak kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada salataya tuz atmak emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada çaya tuz atmak düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine delalettir.

Rüyada yemeğe tuz atmak nasibin de kısmetlerin de artacağına, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments