Rüyada tüyleri diken diken olmak

Rüyada tüyleri diken diken olmak sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, başarılarının takdir edileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, çok hayırlı şeylere, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada tüyleri diken diken olmak gördüyseniz:

  • Fikirleriniz veya verdiğiniz mücadele ne kadar doğru ya da mantıklı olsa da, bazı kişileri yanlış yapmaktan vazgeçirmeye yetmeyebilir.

Rüyada tüyleri diken diken olmak zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada dikene düşmek en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada dikenli meyve yemek atılım yapacağına, ileriye gideceğine, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına delalet eder.

Rüyada dikenli çalı görmek bolluğun ve bereketin geleceğine, önemli atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada dikenli dal görmek meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dikenli tarla görmek böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine alamet eder.

Rüyada büyük diken görmek uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada ele batan dikeni çıkarmak tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments