Rüyada tuvalette fare görmek

Rüyada tuvalette fare görmek çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine işaret eder.

Rüyada tuvalette fare gördüyseniz:

  • Neyse ki, siz hiç kimsenin görmediğini görüyorsunuz.

Rüyada tuvaletin içinde fare görmek psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine işarettir.

Rüyada tuvalette fare öldürmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine alamet eder.

Rüyada tuvalete fare görmek iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına tabir olunur.

Rüyada tuvalet deliğinde fare görmek uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, ekmeğinin azalacağına rivayet eder.

Rüyada tuvaletten fare çıktığını görmek güçten ve takatten düşeceğine, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fareyi tuvalette görmek iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına işarettir.

Rüyada tuvalette fare görmek büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, kredi çekileceğine tabir olunur.

Rüyada tuvalette öpüşmek yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments