Rüyada babasıyla telefonda konuşmak

Rüyada babasıyla telefonda konuşmak yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine yorulur.

Rüyada babasıyla telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Öyleki elinizdeki herşey değerini yitiriyor ya da elinizi attığınız her iş tersine gidiyormuş gibi geliyor.

Rüyada kayın babayla telefonda konuşmak hastalıkların kişiye uzak duracağına, işlerinin ters gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada babayla telefonda konuşmak dedikoduya, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine inanılır.

Rüyada sevgilinin babasıyla telefonda konuşmak haksızlık ve nankörlük göreceğine, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına işaret eder.

Rüyada ölen babayla telefonda konuşmak işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada babasıyla telefonda konuşmak istemediği halde borçlanacağına, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş babayla telefonla konuşmak hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada telefonda babayla konuşmak kazançtan yana kara geçeceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına inanılır.

Rüyada ölmüş babayla telefonda konuşmak deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, bazı sırların açığa çıkacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments