Rüyada turuncu güneş görmek

Rüyada turuncu güneş görmek çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, büyük emekler vereceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, kısmet bolluğu yaşanacağına, kadim dostlar edineceğine, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına rivayet eder.

Rüyada turuncu güneş gördüyseniz:

  • Sevgiliniz ya da eşinizle, bazı arkadaşlarınız yüzünden bozuşabilir veya kavga edebilirsiniz.

Rüyada turuncu güneş görmek hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada turuncu abiye görmek sözünde duracağına, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada turuncu oje görmek sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada turuncu eşarp örtmek kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada turuncu inek görmek bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada turuncu mayo giymek zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, kendisine hayırlı kapıların açılacağına işarettir.

Rüyada turuncu renk kıyafet görmek kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada turuncu giydiğini görmek her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments