Rüyada trampet çalmak

Rüyada trampet çalmak mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, ancak yılmayacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına, kurtuluşa ereceğine, yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine işaret eder.

Rüyada trampet çalmak gördüyseniz:

  • Sakin olmaya çalışmalı, yapabileceğinizden fazlası için söz vermemeli ya da vaadlerde bulunmamalısınız.

Rüyada trampet çalmak kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada trampet sesi duymak tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, giderlerin artış göstereceğine işaret eder.

Rüyada evinden para çaldığını görmek kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine tabir olunur.

Rüyada bisikleti çaldırmak yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, gitmediği yerlere gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın yüzük çaldığını görmek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada çiçek çalmak yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine delalet eder.

Rüyada kurabiye çalmak hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, özel muamele göreceğine işarettir.

Rüyada evden para çalmak kendi işinin sahibi olacağına, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments